Tarbijamäng Kindlustuskeskuse Instagrami lehel 6.11-18.11.2019

MTÜ Eesti Liikluskindlustuse Fondi (registrikood 80206477, aadress Mustamäe tee 46, 10621 Tallinn, edaspidi LKF) liikluskindlustuse tarbijamängu eesmärk on tarbijaid harida läbi üleskutse võrrelda alati enne kindlustuslepingu sõlmimist liikluskindlustuse teenuseid, sealhulgas liikluskindlustuse hindu erinevates kindlustusseltsides.

Tarbijamängus kutsutakse inimesi uurima, kui suur on nende aastane liikluskindlustuse makse ja võrdlema seda teiste hindadega kindlustusturul.

Tarbijamängu käigus viidatakse võrdluskeskkonnana LKF-i kalkulaatorile veebilehel www.lkf.ee/kalkulaator, mille on LKF loonud eesmärgiga abistada kindlustuskohustusega isikuid ja teisi kindlustushuviga isikuid lepingu sõlmimise kohustuse täitmisel. Kalkulaatori ja kõnealuse tarbijamängu otstarve ei ole turustada liikluskindlustust ning selle kasutamisega ei kaasne kasutajale õiguslikke kohustusi.

Tarbijamäng viiakse läbi Kindlustuskeskuse Instagrami lehel vahemikus 6. - 18.11.2019.

Kui inimene kirjutab kommentaaridesse kalkulaatori abil arvutatud indikatiivse liikluskindlustuse makse, siis ta osaleb 100-eurose kinkekaardi loosimises.

Kõigi osalejate vahel loositakse välja 100-eurone liikluskindlustuse kinkekaart 18.11.2019.

Võitja nimi avalikustatakse tarbijamängu kommentaari sisus hiljemalt ühe päeva jooksul peale tarbijamängu lõppu, so hiljemalt 19.11.2019.

Võitjal tuleb edastada enda kontaktandmed Kindlustuskeskuse Facebooki postkasti 14 kalendripäeva jooksul, so hiljemalt 03.12.2019. Kui võitjaga ei ole selle aja jooksul ühendust saadud, on korraldajana LKF-il õigus auhind jätta välja andmata ning loosida välja uus võitja.

Tarbijamängus osalemisega annab osaleja LKF-ile õiguse osaleja isikuandmete töötlemiseks ja kasutamiseks käesoleva tarbijamängu läbiviimise eesmärgil ning osalejate nimede avalikustamiseks.

100-eurose kinkekaardi võitja ostab liikluskindlustuse endale sobivalt kindlustusturustajalt ning saadab arve ja oma arvelduskonto numbri LKF-ile (kontakt: kommunikatsioonijuht Kati Varblane, tel 667 0517, e-post kati.varblane [at] lkf.ee, Mustamäe tee 46, 10621 Tallinn).

LKF hüvitab võitjale liikluskindlustuse arve alusel kuni 100 eurot.

Võitjal on õigus esitada LKF-ile liikluskindlustuse arve hüvitamiseks ühe aasta jooksul.

Tarbijamängus osalevad üksnes eraisikud. Tarbijamängus ei saa osaleda LKF-i töötajad.